peka

Ще направим така, че вашата кухня не само да изглежда добре, но също така - и по-важното – да улеснява работата ви и отнема част от стреса от ежедневния ви живот. От просторни повдигания на по-големи уреди и интелигентни решения за съхранение в ъгли до удобни системи за отпадъци.

Една кухня е сърцето на дома - особено ако е отворена, както често се случва в днешно време. Това е място да прекарате качествено време със семейството си, гответе и настанете приятели, насладете се на чаша вино с някой специален човек.

Тъй като играе централна роля във вашето домакинство, вашата собствена кухня по поръчка трябва да отразява вашите вкусове и вашето Joie de Vivre, докато също така осигурява комфорт и удобство.

Кухните обикновено се планират на компютър, като се използват симулации, които да ви помогнат да визуализирате каква ще бъде вашата кухня преди да бъде построена. Вътрешността на кухнята обаче е далеч по-важнa от външността й - да има готов отговор на всяка нужда от съхранение и да прави живота ви по-лесен. Затова, когато планирате кухнята си, отделете малко време, за да помислите къде можете да съхранявате своите хранителни стоки, тенджери и тигани, почистващи препарати, съдове и други, за да използвате най-добре пространството и винаги да имате под ръка предметите, от които имате нужда.

Каталози


КСХ Хаджидимтров EООД си запазва правото да променя цените съобразно пазарните условия, без предварително уведомление!

Всички ценови листи